Bouw nu zelf een Google home assistant en bespaar flink!
Kies voor een basiskit als je al een Raspberry Pi hebt, of bestel de hele starterkit. Op beide kits krijg je als HCC-lid een mooie korting van € 7,-.

KiwiHADe meeste home assistants zijn hier nog niet te koop en dat geldt dus ook voor de door ons (voorlopig) als best geteste Google Home. Maar met een Raspberry Pi 3, een luidspreker en een microfoon in een compacte behuizing, maak je eenvoudig je eigen slimme luidspreker gebaseerd op Google Assistant. Leuk om te doen en goedkoper dan een Google Home. Op de pagina’s 54-57 van PC-Active 297 kun je lezen hoe je zo’n apparaat zelf in elkaar zet en configureert. Bovendien heeft Kiwi Electronics nu een mooie aanbieding om alle onderdelen met korting aan te schaffen. Hoe je te werk gaat met deze set, wordt stap voor stap uitgelegd op www.hcc.nl/home-assistant.

Bestel de basiskit nu voor € 29,95 in plaats van € 36,95!
Hierin vind je
• Mat-zwart lasergesneden gegoten acrylaat behuizing
• Bevestigingsmateriaal
• 8 Ohm 1 Watt Speaker met JST stekkertje
• ReSpeaker 2-Mics Pi HAT
• 10cm 40-weg GPIO verlengkabel

Klik hier om de basiskit te bestellen en vergeet niet de kortingscode HCCPIDEC (de I is een hoofdletter i) in te vullen.

Starterkit
Wil je de complete starterkit, dat is inclusief een Raspberry Pi, voeding en microSD, dan kun je het eenvoudigst de bestellink voor de basiskit volgen en dan onder die aanbieding kiezen voor ‘vaak samen gekocht’. Je krijgt dan de combinatieprijs van € 89,95 in plaats van € 97,80. Als HCC-lid krijg je nog een extra korting met de code HCCPIDEC en betaal je slechts € 82,95. Je bespaart dus € 7,85 + nog eens € 7,-!

Wil je alle onderdelen of enkele ervan onafhankelijk van elkaar aanschaffen, dan kies je hieronder de gewenste producten:

kiwi box1Google Assistant ReSpeaker Box Kit voor Raspberry Pi

€ 36,95

 

kiwi rapi2Raspberry Pi 3 Model B 1GB

€ 38,95

 

kiwi rapivoeding3Raspberry Pi Voeding 5.1V/2.5A - 12.5W - MicroUSB - EU/UK Plug

€ 9,95

 

kiwi microsd4Transcend 16GB microSD Premium 400x Class 10 UHS-I + Adapter - 60MB/s

€ 11,95

 

 

Let op: om voor de exra korting van € 7,- in aanmerking te komen (korting geldt niet op losse onderdelen, m.u.v de Google Assistant ReSpeaker Box Kit voor Raspberry Pi), moet je de code HCCPIDEC gebruiken.