164 pagina's praktische tips en workshops!

Alles wat je weten wil over je iPad, eenvoudig uitgelegd.

Van € 12,95 voor € 8,15 (incl. verzendkosten)

 

Let op: deze aanbieding is alleen voor HCC-leden en geldt zolang de voorraad strekt

ipadbeginners2018
De iPad, de iPad mini, de iPad Air en de iPad Pro: welke iPad je ook hebt, het is een geweldig apparaat met eindeloos veel handige programma’s en functies. Apple is echter één ding vergeten: het maken van een goede handleiding voor de iPad. De special Jouw iPad – Eenvoudig uitgelegd vult dit hiaat op met praktische tips en workshops voor vrijwel alle functies van de iPad. Daarmee vormt deze uitgave een onmisbaar naslagwerk voor beginners en gevorderden. Van harte aanbevolen!

Ook de nieuwste iPad-functies van iOS 11 komen aan bod. iOS 11 is het nieuwe besturingssysteem en hij verbetert je iPad ingrijpend. Maak bijvoorbeeld kennis met het vernieuwde Bedieningspaneel en leer hoe je je documenten scant in Notities.

Aan de slag
Het eerste deel van de special bevat gemakkelijk te volgen tips en workshops die je iPad tot leven brengen. Je legt hier de basis voor optimaal gebruik van je iPad. Onderwerpen die voorbijkomen, zijn onder meer: het aanmaken van een Apple ID, het instellen van een achtergrond, het werken in iCloud en het beveiligen van je iPad.

Elke iPad wordt geleverd met tal van nuttige functies en basisprogramma's. Bijvoorbeeld: Agenda, FaceTime voor audio- en videobellen, Mail, Safari voor surfen op internet en Siri voor spraakbesturing. Maar hoe werken die programma’s? En welke handige functies zitten erin verstopt? Dat leggen we haarfijn uit. Zo krijg je de iPad in een mum van tijd volledig onder controle.

De volgende stap
Wie de basisbeginselen van de iPad in zijn vingers heeft, kan zich gaan verdiepen in de meer geavanceerde mogelijkheden. Ontdek bijvoorbeeld de speciale camerafuncties, zet je foto’s met iCloud-fotobibliotheek op al je apparaten en stream een video via AirPlay. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn het beheren van je bestanden in Bestanden, het lezen met iBooks en het doorzoeken van je iPad met Spotlight.

De App Store staat vol met miljoenen apps, maar welke moet je downloaden? In deze uitgave helpen we je door per taak te bespreken welke apps het meest geschikt zijn. Daarnaast maak je kennis met de vele apps die Apple je cadeau geeft. Monteer video’s in iMovie, componeer muziek met GarageBand en maak je verslagen in tekstverwerker Pages. Kortom: Met Jouw iPad – Eenvoudig uitgelegd weet je zeker dat je álles uit je iPad haalt!

Let op: als je de special bestelt, duurt het circa twee weken voordat deze verzonden wordt.

Normaal kost-ie € 12,95, maar als HCC-lid betaal je nu slechts € 8,15!
Let op: deze aanbieding is alleen voor HCC-leden en geldt zolang de voorraad strekt.

LET OP: Je moet eerst ingelogd zijn voordat je de special kunt bestellen

Heb je vragen over je bestelling van deze special (en dus niet over de inhoud), bel dan op werkdagen tussen 13.00-17.00 uur naar 085-0130124 (lokaal tarief).