164 pagina's praktische tips!

Alles wat je weten wil over je iPad.

Van € 12,95 voor € 8,10
(incl. verzendkosten)

 

Let op: deze aanbieding is alleen voor HCC-leden

ipad voor beginners500
Heb je een iPad mini, een iPad Air of een iPad Pro, dan wil je aan de slag met dit geweldige apparaat. Wil je gebruikmaken van de vele handige functies in iOS 10, dan heb je daarvoor wel een goede handleiding nodig. Voor sommige mensen zal iOS, Apples besturingssysteem waarop dit apparaat werkt, echter wel wennen zijn. De special iPad voor Beginners met liefst 164 pagina’s bevat vele praktische tips en workshops voor vrijwel alle functies van de iPad. Daarmee vormt deze special een onmisbaar naslagwerk voor beginners en gevorderden. Van harte aanbevolen!

Het eerste deel van de special bevat gemakkelijk te volgen tips en workshops die je iPad tot leven brengen. Je legt hier de basis voor optimaal gebruik van je tablet. Onderwerpen die voorbijkomen, zijn onder meer: je Apple ID, het synchroniseren van allerlei typen media met iTunes, het werken in iCloud en het beveiligen van je iPad.

Aan de slag
Daarna wordt er ingegaan op basisprogramma’s en nuttige functies, zoals FaceTime voor audio- en videobellen en Mail. Dankzij handige workshops krijg je je iPad snel onder controle. Ten slotte komen er ook geavanceerde mogelijkheden aan bod, zoals het synchroniseren van foto’s tussen al je apparaten en het streamen van video via AirPlay. Kortom, voor elk wat wils.

Let op: als je de special bestelt, duurt het circa twee weken voordat deze verzonden wordt.

Normaal kost-ie € 12,95, maar als HCC-lid betaal je nu slechts € 8,10!

LET OP: Je moet eerst ingelogd zijn voordat je de special kunt bestellen

Heb je vragen over je bestelling van deze special (en dus niet over de inhoud), bel dan op werkdagen tussen 13.00-17.00 uur naar 085-0130124 (lokaal tarief).