Mediaspeler én airmouse-keyboard-afstandsbediening met een prima prijs-kwaliteitverhouding!

Van € 93,95 nu voor € 64,95! (Dat is nog voordeliger dan abusievelijk in PC-ACtive vermeld stond.)

 

Let op: deze aanbieding is alleen voor HCC-leden

V10 COMBI cpZoek je een mediaspeler met een prima prijs-kwaliteitverhouding, dan is de Venz V10 een aanrader. Eind vorig jaar hebben we deze mediaspeler getest en gewaardeerd met 4 van de 5 sterren. 4K-content speelt hij af met 60 beelden per seconden en de V10 kan gelukkig overweg met de h.265.codec. KODI en andere interessante apps zijn voorgeïnstalleerd; bovendien voorziet de fabrikant deze mediaspeler geregeld van nieuwe updates.

Aan de achterzijde bevindt zich een micro-SD-kaartlezer en een AV- en optische uitgang, aan de linkerkant zijn er drie usb-poorten. De interface werkt lekker vlot en hierin zit behalve de YouTube- en Netflix-app natuurlijk ook de prima functionerende Kodi-afspeelsoftware. Deze mediaspeler kost slechts € 64,95 inclusief de handige VZ-RK-1 airmouse-keyboard-afstandsbediening (t.w.v. € 24,95) en verzendkosten.

DEZE AANBIEDING IS VERLOPEN!

Heb je vragen over je bestelling van deze mediaspeler én airmouse-keyboard-afstandsbediening, dan bereik je de Venz-helpdesk via telefoonnummer 076-7110391, via een e-mail naar of via Facebook: www.facebook.com/venztech