Testers gezocht!

Test de Samsung-ssd 970 Pro 512 GB!

samsung ssd 970 pro
Wij zijn op zoek naar 3 lezers die graag de Samsung SSD 970 PRO willen testen. Je hoeft geen expert te zijn, maar je moet wel over enige kennis beschikken over bijvoorbeeld hoe je een ssd in je computer plaatst. Bovendien moet je computer over een NVME m.2-slot beschikken, want deze vormfactor heeft de 970 PRO met maar liefst 512 GB. Wij zijn benieuwd wat je er uiteindelijk van vindt: voldoen bijvoorbeeld de prestaties aan je wensen?

Dat ssd’s een meer dan welkome prestatieverbetering voor je computer en/of NAS betekenen, zal geen geheim voor je zijn. Maar zit er nu veel verschil in de ssd’s die worden uitgebracht? PC-Active testte recentelijk de nieuwe NVMe M.2-ssd’s van Samsung, de 970 EVO en PRO en bekroonde die met 5 sterren.

Wil jij ook deze ssd testen? Meld je dan als tester en vermeld uitgebreid waarom jij graag deze ssd wilt testen. Een motivatie van één zin wordt niet serieus genomen.

Hoe werkt het?

Vul uiterlijk 24 januari 2019 het aanmeldformulier in op www.pcactive.nl/testpanel. Vertel ons uitgebreid waarom jij de aangewezen persoon bent om de Samsung 970 PRO 512 GB te testen. Vervolgens worden de testers gekozen en schrijven zij hun bevindingen op in circa 300 woorden. PC-Active maakt daar een artikel van. Als tester mag je het product na afloop houden, indien je aan de Algemene voorwaarden voldoet.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen