sr foto

HCC!seniorenacademie staat klaar voor de actieve senior, die graag optimaal gebruik wil maken van smartphone, tablet en laptop. En die benieuwd is naar de nieuwe ontwikkelingen op digitaal gebied. Bent u een beginner op digitaal gebied en wilt u eindelijk de stap zetten om het internet te verkennen maar weet u niet goed hoe? Wij helpen u graag op pad. Bent u al actief in de digitale wereld en wilt u zich verder verdiepen. Ook dan is SeniorenAcademie er voor u!

Wij geloven in een digitale wereld voor iedereen, ook voor de oudere generatie! De maatschappij digitaliseert steeds meer, maar niet voor iedereen is het niet eenvoudig daarmee om te gaan. De vrijwilligers van HCC!seniorenacademie willen mensen bij startersproblemen helpen met gerichte informatie en trainingen. Wie al enigszins vertrouwd is in de digitale wereld, wordt geholpen zijn kennis uit te breiden.

HCC!seniorenacademie biedt voorlichting en ondersteuning met cursussen, trainingen en informatie op maat. Onderandere via bijeenkomsten, een tijschrift en een helpdesk.

Ga voor meer informatie naar de website van HCC!seniorenacademie: seniorenacademie.hcc.nl

 

Lid van HCC maar nog niet van HCC!seniorenacademie?

Schrijf je nu in, je betaalt jaarlijks slecht € 2,60, ben je nog niet lid van een andere interessegroep dan is dit lidmaatschap zelfs gratis!

Word lid van HCC!seniorenacademie

 

Nog geen lid van HCC?

Word nu HCC-lid en sluit je direct gratis aan bij HCC!seniorenacademie!

Word lid van HCC & HCC!seniorenacademie