pcaheader tijdelijk

Sinds eind 2013 is PC-Active het verenigingsblad voor HCC-leden. Het is veruit het grootste computertijdschrift in Nederland en België over het digitale leven, ook verkrijgbaar in de losse verkoop en als digitale versie. PC-Active voorziet meer dan 60.000 lezers van hardwaretesten met duidelijke aankoopinformatie. Bovendien zijn er handige workshops en tips en trucs die je digitale leven gemakkelijker en leuker maken.

Doel van het magazine en de website is het geven van adequate informatie aan lezers en bezoekers om zoveel mogelijk uit hun computer, tablet en smartphone en aanverwante hard- en software te halen. Tevens is er veel aandacht voor nieuwe ontwikkelingen, testpanels, lezersacties, boeiende columns en interessante interviews.

Vanzelfsprekend staat er ook informatie van en over HCC in de 100 pagina’s tellende PC-Active. Zo wordt er in elke editie één Interessegroep of Regio van HCC breed uitgemeten in een artikel en wordt er aandacht besteed aan de seizoensthema’s die vanuit HCC worden georganiseerd. Als HCC-lid ontvang je PC-Active zes keer per jaar als vast onderdeel van het lidmaatschap.

De verschijningsdata in 2017 zijn:

  • Editie 292: 27 januari
  • Editie 293: 24 maart
  • Editie 294: 26 mei
  • Editie 295: 28 juli
  • Editie 296: 29 september
  • Editie 297: 24 november

Word nu lid van HCC voor € 37,85 en kies bovendien een leuk cadeau. Klik hier om je op te geven als HCC-lid.

Wist je dat de PC-Active ook los verkrijgbaar is voor € 4,99? Je vindt hem onder andere bij AKO, Bruna en Primera