Het overkomt bijna iedereen met een Facebook-account weleens. Je logt in bij kennissen, in de bibliotheek of een internetcafé en je vergeet uit te loggen. Bij vrienden is dat meestal niet zo’n drama, maar wat als het in een openbare gelegenheid gebeurt?

Geen paniek. Zodra je weer ergens bent waar je op Facebook kunt (en wilt), kun je ook vanaf daar uitloggen.

Ga naar het pijltje rechts in de Facebookbalk bovenaan. Dan klapt er een menu uit en daarin kies je Instellingen.

fbpijltje

Vervolgens kies je uit de opties aan de linkerkant, de tweede Beveiliging. De 8e optie (van 10, dus een flink eind naar beneden) is Waar je bent aangemeld. Daar kun je precies zien waar en wanneer je nog aangemeld bent Facebook. Je kunt dan kiezen welke sessie je wilt beëindigen en als je extra zeker wilt zijn, klik je op Alle activiteiten beëindigen.