Seizoensthema Windows 11

windows 11 livestream desk
Woensdagavond 24 november organiseerde HCC een livestream over Windows 11. Hoewel het geluid van een van de deelnemers helaas slecht was, hebben presentatoren Ger Stok en Martin Bekelaar een heel informatief verhaal over Windows 11 kunnen vertellen. Ook hebben zij veel vragen tijdens de uitzending kunnen beantwoorden (de vraagtermijn is nu verstreken). Kijk de livestream terug via deze link.
 Ook is nu de syllabus over Windows 11 beschikbaar. Je vindt deze pdf verderop op deze pagina als download (ca 4 MB),
nadat je als HCC-lid bent ingelogd.

Seizoensthema Windows 11

header windows 11

Windows 11 is het najaars-seizoensthema van HCC. Vanaf 5 oktober start Microsoft met de uitrol van zijn nieuwe besturingssysteem en aan het meest gebruikte computer-OS ter wereld besteedt HCC natuurlijk uitgebreid aandacht. Overal in het land én online worden Windows 11-presentaties gegeven. Hier tref je meer informatie aan en twee praktische artikelen uit PC-Active. Binnenkort vind je hier ook de presentatie en syllabus.

Seizoensthema 'Domotica'

domoticabeeld pictogrammen

Het slimme huis is bezig aan een opmars: ruim de helft van alle Nederlandse huishoudens heeft inmiddels slimme apparaten in huis. Ook de recent opgerichte Interessegroep HCC!domotica-iot timmert aan de weg. In dit seizoensthema helpen we je op weg als je begint met het ‘smart’ maken van je huis en we letten ook op de veiligheid.

HCC-seizoensthema 'Android gebruiken'

Android mannetjes headerAndroid is het populairste besturingssysteem voor smartphones. Het is vooral ontwikkeld voor gebruik met smartphones en tablets. Al jaren wordt de software ook gebruikt voor televisies, smartwatches, camera’s, spelcomputers en ook auto’s. In dit seizoensthema vertellen we je alles wat je moet weten over het gebruik van Android en leren we je meer uit het besturingssysteem te halen.

Digitale voor- en nazorg

beeld themapagina

Wat moet of kun je doen met social media-accounts na het overlijden van een familielid of andere bekende(n)? En wat moet je doen om te voorkomen dat jouw nabestaande(n) met deze vraag achterblijven? Die vragen worden beantwoord in het seizoensthema Digitale voor- en nazorg.

Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen