Seizoensthema 'Domotica'

domoticabeeld pictogrammen

Het slimme huis is bezig aan een opmars: ruim de helft van alle Nederlandse huishoudens heeft inmiddels slimme apparaten in huis. Ook de recent opgerichte Interessegroep HCC!domotica-iot timmert aan de weg. In dit seizoensthema helpen we je op weg als je begint met het ‘smart’ maken van je huis en we letten ook op de veiligheid.

HCC-seizoensthema 'Android gebruiken'

Android mannetjes headerAndroid is het populairste besturingssysteem voor smartphones. Het is vooral ontwikkeld voor gebruik met smartphones en tablets. Al jaren wordt de software ook gebruikt voor televisies, smartwatches, camera’s, spelcomputers en ook auto’s. In dit seizoensthema vertellen we je alles wat je moet weten over het gebruik van Android en leren we je meer uit het besturingssysteem te halen.

Digitale voor- en nazorg

beeld themapagina

Wat moet of kun je doen met social media-accounts na het overlijden van een familielid of andere bekende(n)? En wat moet je doen om te voorkomen dat jouw nabestaande(n) met deze vraag achterblijven? Die vragen worden beantwoord in het seizoensthema Digitale voor- en nazorg.

Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen