1. exHCClid
  2. IOS / iPadOS
  3. donderdag 31 juli 2014
Beste mensen,
Sinds 1,5 jaar ben ik in het bezit van een Iphone 4s. Is een een cadeau bij m'n afscheid als vz rvt.
Bij de laatste update naar ios 7.2.1. kon ik geen gebruik meer maken van wifi en bluetooth. Van alles geprobeerd. Reserve kopie teruggezet.
Heb geen idee of dit onderwerp bij dit forum past, maar ik probeer het.
Heeft iemand van jullie suggesties, ervaringen.
Volgesn kenners zou het een software probleem zijn. En wellicht komt er tzt een nieuwe update? Maar intussen kan ik geen gebruikl maken van wifi en via 3G wordt het wel erg kostbaar.
Dank voor jullie reacties,
Harry
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Op youtube komen vergelijkbare Wifi problemen met 4s toestellen veel voor. Over Bluetooth instelproblemen kom je veel minder tegen, maar omdat de iPhone 4s beide via eenzelfde Broadcomchip afgewikkeld worden is er waarschijnlijk wel een verband tussen beide problemen. Het probleem van het niet aan kunnen zetten van Wifi na een software upgrade lijkt soms (tijdelijk) opgelost te kunnen worden door iPhone 4S te verwarmen met een haardroger totdat er een melding op de telefoon verschijnt dat je telefoon te warm is en daarna je toestel goed ingepakt (om problemen met vocht te voorkomen) enkele minuten af te laten koelen in een vriezer. Een hoog gewaardeerd filmpje over deze oplossing is http://youtu.be/nj10bz5bI6A

Zelf zou ik voor ik dit zou proberen eerst de volledige software te herstellen via de zgn DFU mode. Zie ook http://www.iclarified.com/entry/?enid=1034?
Als dit niet werkt valt ook een bezoekje aan een applestore te overwegen. Je geeft aan dat het toestel nog maar 1,5 jaar oud is en je mag zeker van een premium merk als Apple verwachten dat je toestel minimaal 2 jaar goed zonder grote problemen blijft functioneren. Het beste kun je hiervoor vooraf een afspraak makenhttps://www.apple.com/nl/retail/geniusbar/
  1. meer dan een maand geleden
  2. IOS / iPadOS
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen