maandag 25 oktober 2021
  2 Replies
  1.2K Visits
Graag zou ik willen weten hoe ik de volgorde van het ophalen van e-mailberichten kan wijzigen? Mijn hoofd e-mailadres is dat van XS4ALL. Daarnaast heb ik nog een g-mailaccount, een outlook-account en een hcc-account.

Nu wil het geval dat ik op mijn desktopcomputer - onder Windows 10 - de e-mailberichten wel volgens deze volgorde binnenkrijg, terwijl op een andere laptop (ook Windows 10) die volgorde van ophalen 'ineens' begint met mijn outlook-account en als laatste met mijn XS4ALL-account. Waar heeft dit mee te maken? Mijn XS4ALL-account staat hier op de tweede plaats. (Outlook de eerste). Vreemd genoeg wordt mijn XS4ALL-account als laatste opgehaald. Het lijkt mij dat die volgorde toch aan te passen moet zijn?

Weet iemand misschien hoe en waar ik precies deze volgorde van binnenhalen van e-mail kan wijzigen?

Bij voorbaat dank!
9 maanden geleden
·
#21449
Geaccepteerd antwoord
Je kunt 'gewoon' de emailaccounts slepen naar de plek die je in Outlook wilt hebben.
9 maanden geleden
·
#21439
Via Configuratiescherm -> Mail krijg ik de keuze tussen Email en Gegevensbestanden. Bij E-mail staat inderdaad mijn XS4ALL-account bovenaan, wat ook hoort, maar bij Gegevensbestanden staat zomaar een ZWART RONDJE MET EEN WIT VINKJE voor mijn outlook-account? En wanneer ik dit probeer te wijzigen, krijg ik een foutmelding.

Wie o wie weet een oplossing? Het is een hardnekkig probleem volgens mij, want diverse computerexperts - aan wie ik dit probleem heb voorgelegd - komen er niet uit.

Bijlage: foutmelding-outlook.png
9 maanden geleden
·
#21449
Geaccepteerd antwoord
Je kunt 'gewoon' de emailaccounts slepen naar de plek die je in Outlook wilt hebben.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen