1. wim1976
  2. Flightsimulator
  3. woensdag 13 mei 2020
Als iemand een goed idee heeft voor videoconferentie zodat wij de bijeenkomsten in een digitale vorm kunnen voortzetten kun je dat hier aangeven. Weet je een mooi onderwerp, of heb je je ergens in verdiept en je wilt dit delen aan een bredere groep flightsimmers laat het dan weten.
Reacties (2)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Om een eerste aftrap te geven op door mij de gestelde vraag. Persoonlijk zou ik graag wel wat meer willen weten over de ATC regels. Wat zeg je en wanneer of hoe zorg je dat het gesprokene goed kunt onthouden of zelfs maar verstaan. Gewoon heel eenvoudig beginnen bij een VFR-vlucht. Zijn er meer leden van de HCC interessegroep die hier meer over willen weten en is er iemand onder de leden die hier iets over kan delen met ons?
  1. meer dan een maand geleden
  2. Flightsimulator
  3. # 1
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Toen ik pas begon met deze hobby was ik te enthousiast om gelijk mij aan te sluiten bij IVAO maar daar werd ik zo'n 4 jaar geleden snel duidelijk gemaakt om eerst te leren vliegen in de flightsimulator. Zij hadden natuurlijk gelijk maar de manier waarop dat gezegd werd was niet zo fijn , alsof daar alleen volleerde piloten mochten vertoeven. Intussen heb ik mij nog steeds niet daar opnieuw ingelogd omdat ik ook niet goed bekend ben met de ATC-regels en de communicatie. IVAO biedt wel trainingen aan aan de leden. Wat wij bij HCC zouden kunnen doen is een mogelijke voortraining ATC om later wel met meer zekerheid over te stappen naar deze IVAO of VATSIM.
Een aparte interessegroep ATC VOOR BEGINNERS bij HCC zou ook een optie kunnen zijn, als er maar iemand is die zo'n voortraject voor zijn/haar rekening wil nemen en niet per regio maar landelijk online kan opzetten en dat je dan lid wordt daarvan.
  1. 5 dagen geleden
  2. Flightsimulator
  3. # 2
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen