1. huizer142
  2. Linux/Unix
  3. woensdag 19 februari 2014
Hallo, ik heb een computer met een Gigabyte moederbord 970ADS3P en een grafische kaart GTX560SE Club 3D Geforce. Ik werk met Ubuntu 12.04. Meestal krijg ik bij het opstarten de boodschap "system is running in low graphics mode". Als ik dan enter geef, kom ik op een volgend scherm waarbij geen muis- en toetsenbordaktie herkend wordt. Na een paar keer resetten krijg ik de mogelijkheid om op te starten met een eerdere versie van Linux, en dan gaat het verder goed. Ik heb via "systeeminstellingen" - "extra stuurprogramma's" alle mogelijkheden geprobeerd, maar het probleem blijft (of wordt erger).
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Ik denk dat je dan de driver handmatig moet installeren, dus eerst de driver van de site van Nvidia downloaden en dan installeren.
Ik heb geen ervaring met Nvidia op Linux, ik heb een AMD kaart, het is altijd een lastig ding om de drivers goed geinstalleerd te krijgen.
Misschien moet de eerst de oude drivers deinstalleren en dan de nieuwe drivers installeren, ik heb eerst ook een paar dagen zitten emmeren met AMD drivers die steeds fout geinstalleerd werden, maar toen las ik op het internet dat ik ook de drivers via synaptic kon installeren, en dat werkte wonderwel buiten gewoon goed.
  1. meer dan een maand geleden
  2. Linux/Unix
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen