1. Co
  2. Overige versies
  3. vrijdag 09 augustus 2013
[FONT=Arial, sans-serif]Recent bemerkte ik dat de c: partitie (70 GB) van mijn PC met Windows Vista Ultimate waarop uitsluitend programma's zijn geïnstalleerd bijna vol was. Hoewel ik meende regelmatig met schijfopruiming de prullenbak, van het gebruikersaccount waarop ik normaliter werk, leeg gemaakt te hebben bevatte deze ca. 88000 items.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Het duurt erg lang voordat je de daarin aanwezige bestanden te zijn krijgt. Het terugzetten van bestanden werkt nog goed, maar legen duurt eindeloos.
Daarop heb ik een image van de c: schijf van 2 jaar geleden teruggezet. Hierna bleek ik weer ca. 30 GB ruimte te hebben, waarbij slechts een beperkt aantal programma's ontbraken. De prullenbak bevatte echter nog steeds ca. 88000 items, waardoor ik nu weer extra ruimte op de c: partitie heb, is mij onduidelijk.
Het verwijderen van 50 items uit de prullenbak duurt ca. 1 ½ minuut. Het verwijderen van de map c:$RECYCLE.BIN heeft ook geen effect.[/FONT]
[FONT=Arial, sans-serif]Wie weet raad: hoe kan ik sneller de prullenbak leegmaken, moet ik mogelijk niet alleen de $RECYCLE.BIN weghalen maar tegelijkertijd iets in het register aanpassen?
En hoe is de onverwachte ruimtewinst op de c: partitie na het terugzetten van een image te verklaren.[/FONT]
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Hallo,

Klik eens RECHTS op de prullenbak en kies dan voor eigenschappen.
Misschien is het aanpassen van de maximale grote al de oplossing.

Groeten, John Nijssen.
  1. meer dan een maand geleden
  2. Overige versies
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen