1. exHCClid
  2. Overige versies
  3. zondag 10 maart 2013
Wie kan mij helpen?
Ik probeer mijn oude laptop met XP te verbinden met mijn cisko-modem-router van Ziggo. Mijn vorig netwerkje liep via een Linksys modem en de laptop werkte prima via dat modem om te internetten. Nu heb ik een nieuw modem/router van Ziggo en nu kan ik deze laptop met XP niet meer via dat modem.router met het internet verbinden ondanks het feit dat ik een nieuw draadloos netwerkadapter heb gekocht en geinstalleerd. Het ziet wel het draadloos netwerk en ik heb ook het wachtwoord in kunnen vullen maar verdewr kom ik niet. Via de ethernetkabel (Is dit de goede naam?) werkt het ook niet. Ik krijg de boodschap dat het netwerk waarschijnlijk niet zal werken. Het werkt dus niet.
Op de vorige router zat geen wps beveiliging. Die gebruik ik nu wel.
Ik ben een absolute leek, ik hoop dus dat ik duidelijk genoeg ben geweest.
Graag hulp.
Vr.gr.
Jack
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Een clublid had hetzelfde probleem.
Ik kwam er niet uit.
De helpdesk kwam al vrij snel met de vraag of SP3 geïnstalleerd was, anders zou het nooit werken ! {een week later had ik die ervaring met vrouw's laptop!}
Na het 'Ja' van ons werden we doorverbonden met de tweedelijns helpdesk.
Die nam de computer over en nu werkt 't.
Bert P
  1. meer dan een maand geleden
  2. Overige versies
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen