maandag 28 maart 2022
  3 Replies
  1.3K Visits
Ik heb onlangs een probleem gekregen met een programma (Advanced Renamer, Aren). Vervolgens wilde ik dit verwijderen. Dat lukte niet via het gebruikelijk Configuratiescherm\Programma's en onderdelen\Verwijderen. Het lukte later wel op een andere manier maar ik vrees dat ik dat niet goed heb gedaan. Sindsdien lukt het me niet om het programma Aren opnieuw te installeren. Ik krijg de mededeling dat setup de map niet kan vinden zie bijgevoegd printscreen Schermafbeelding 2022-03-17 095221.jpg

(Ook andere programma's vertonen moeilijkheden bij pogingen om ze te installeren).

Heeft u een idee wat er aan de hand is?

Windows gegevens:
Editie Windows 10 Pro
Versie 21H2
Installatiedatum ‎2020-‎06-‎10
Build van besturingssysteem 19044.1586
4 maanden geleden
·
#22176
Heb je al gecontroleerd of de bovenliggende directory nog bestaat?
4 maanden geleden
·
#22186
In de map 'Temp' is 'is-JSE32.tmp' inderdaad niet (meer) aanwezig. Kun je op grond hiervan een aanwijzing geven wat nu te doen?
4 maanden geleden
·
#22196
Toevoeging:
Bij iedere poging om het programma AdvancedRenamer met advanced_renamer.exe opnieuw te installeren komt er steeds meteen een mededeling dat Setup de map:
"C:\Users\Naam\AppData\Local\Termp\is-yyyyy.tmp" niet kan maken. Het gedeelte 'is-' is steeds hetzelfde, maar het gedeelte 'yyyyy' is ogenschijnlijk een random naam die bij iedere poging weer anders is.
Kan het zijn dat ik bij het verwijderen van de eerdere niet meer goed functionerende versie van AdvancedRenamer het register o.i.d. heb beschadigd? Zo ja, is dat betrouwbaar te herstellen zonder Windows10 geheel opnieuw te installeren?
Wat dat betreft: een poging om via systeemherstel terug te gaan naar een herstelpunt waarbij de problemen zich nog niet voordeden, mislukte. Zie bijgevoegde printscreen.
Systeemherstel is niet uitgevoerd 2022-03-12 222150.jpg
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen