1. nouland
  2. Overige versies
  3. donderdag 21 januari 2016
Ik heb een website gemaakt, http://kennelvanhetsarsven.esy.es/. Sinds een paar weken krijg ik de melding: "Deze website is gerapporteerd als onveilig" in een groot rood scherm. Dit is een melding van Microsoft Smartscreen. Het vreemde is dat deze melding niet altijd tevoorschijn komt. Het is een site met bovenaan 8 knoppen, je begint normaal gesproken bij de Home-site, dan is er (meestal niets aan de hand) maar zodra je een andere knop aanklikt en daarna weer op de home-knop, verschijnt deze melding. Van sommigen hoor ik dat ze deze melding direct krijgen, van anderen dat die helemaal niets merken. Ik heb Microsoft al diverse keren gemaild dat ik de eigenaar ben en dat er geen gegevens worden verzameld, maar tot op heden levert dat niets op. Er stond een teller op van OneStat, die heb ik eraf gehaald, maar helaas ook zonder resultaat.
Het is natuurlijk vervelend wanneer iemand je site bezoekt en deze melding krijgt. Je sluit direct af en komt nooit meer terug.
Wie kent dit probleem en heeft een oplossing.

vrgr

Dick
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Met Firefox krijg ik geen melding. Met Safari, Chrome en Adblockplus op de iPad krijg ik ook geen enkele melding. Alleen met IE.
Kan zijn dat Microsoft het domein van je webhoster "besmet" vindt.
Je kan het volgende proberen. Zet je hele site eens op je HCC webruimte en kijk vervolgens of je dan ook dezelfde melding krijgt.
  1. meer dan een maand geleden
  2. Overige versies
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen