zaterdag 15 maart 2014
  1 Replies
  12.9K Visits
Ik wil graag weten of en hoe ik in een nieuwe desktopcomputer met Windows 8, 120 gb SSD, 8 gb werkgeheugen en een stevige voeding, analoge video (Hi8) (vanaf mijn analoge camera) kan importeren en dus digitaliseren. Alle capture- of grabber devices lijken alleen met Windows XP of Windows 7 te kunnen werken.
Verder ben ik ook benieuwd welk bewerkingsprogramma ik in dit geval het best kan aanschaffen/gebruiken. Ik heb een aantal jaren geleden met plezier met Studio DC10Pus gewerkt.

Hoe pak ik dit aan?
8 jaar geleden
·
#11581
Je kunt het doen met een Moviebox of een Dazzle van Pinnacle. Echter de huidige Studio 17 is totaal anders dan versies voor 16.
Ander alternatief is: koop een Video 2 PC, als dat in google intikt zie je waar het te koop is, kost omstreeks € 35.00. Daarbij krijg je een simpele versie van Cyberlink PowerDirector. Ik heb een beschrijving hiervan op mijn site http://www.bijhans.nl/Videoband%20naar%20DVD.pdf staan. Wil je meer met het programma, PowerDirector 12 kost € 65.00. Dit is een zeer uitgebreid videoprogramma. Op mijn site staat een beginners cursus.
Succes, Hans.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen