1. Salata
  2. Windows 7
  3. woensdag 01 april 2015
Sinds een paar weken start mijn Asus 64 bit wisselend zeer traag op.
Het opstarten vanaf ASUS logo gaat probleemloos totdat ik mijn wachtwoord ingeef, daarna kan het wel tot 10 minuten duren voordat ik eindelijk bij mijn bureau blad ben aangekomen. (dit met tussenkomst van zwart scherm met cursor) er wordt geen enkele foutmelding weergegeven!
Alt/CTRL/Del werkt niet in het zwarte scherm
Als eenmaal de laptop is opgestart werkt alles snel en normaal.
Het vreemde is dat gister de opstart tijd weer normaal was, en vanmorgen weer een tijd in beslag nam
Malwarebytes al laten draaien, controle met fout herstel al toegepast en ook al in gelogd zonder account maar opstart tijd bleef 10 minuten.
Een systeem herstel willen toepassen maar er waren geen herstelpunten beschikbaar voordat dit probleem zich voor deed
Wie heeft er een suggestie??:rolleyes:

Gegevens van mijn laptop zijn:
Windows 7 PREMIUM
Intelcore i7 3610QM, 2,3 GHz
Memory 8 GB
HDD 1,5 TB
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Als je eenmaal opgestart bent, dus in het bureaublad staat kijk dan via [Alt] [Del] [Ctrl] bij services die er dan draaien. Helaas vinden ontwikkelaars van software bij WIndows het noodzakelijk dat hun service altijd wordt opgestart en beslist niet altijd noodzakelijk is. Hetzelfde geldt voor programma's die opgestart worden.

Ga je zaken uitschakelen zorg dan wel dat je eerst een herstelpunt maakt. Wat wordt verwijderd blijf je wel zien maar dan als inactief.
  1. meer dan een maand geleden
  2. Windows 7
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen