1. pseudo_66b777
  2. Overige versies
  3. woensdag 16 januari 2013
Goede morgen

Na lange tijd heb ik mijn computer weer eens uit de kast gehaald. Bij de eerst opstart zag hij het scherm niet. ik heb de compu van binnen voorzichig schoongemaakt en daarna starte hij weer op met beeldsherm. Nu vraagt deze om de account icoon aan te klikken om verder te gaan. Dit gaat niet omdat mijn muis en toetsenbord niet gezien worden. ik zie wel dat het draadloze toetsenbord gezien wordt want de ontvanger flikkert. ik heb ook de batterijen vervangen en het bord en muis contact laten maken.

Wie kan mij helpen?

Alvast bedankt,
Tom.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Hallo Tom,

Neem aan dat toetsenbord en muis nooit aangesloten zijn geweest aan de betreffende PC, dus nieuw veer je PC. USB toetsenbord en muis daar heeft XP waarschijnlijk geen drivers voor, omdat die nooit zijn geïnstalleerd. Installeren gaat dan niet.
Muis en toetsenbord met PS2 aansluiting er in dan werkt het wel. Opnieuw opstarten, nieuw toetsenbord en muis aansluiten dan kun je met de PS2 muis wel werken.
Head het heel toevallig eergisteren ook bij een kennis. Ook een PC die XP heeft als OS. Daar heb ik het op die manier opgelost.

Suc6 Jaap
  1. meer dan een maand geleden
  2. Overige versies
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen