1. exHCClid
  2. Overige versies
  3. donderdag 11 februari 2010
Werk met tevredenheid met Windows Mail in WIN 7 omdat ik Windows Live Mail een verschrikking vind.
Echter als ik een e-mail bericht in Windows Mail naar een map in documenten wil opslaan kan ik hem niet in de oorspronkelijke uitvoering bekijken.
Als ik gebruik maak van de optie: "Openen met" verschijnt hij in de uitvoering WordPad, ook als ik hem wil openen met Windows Mail.
Hoe krijg ik dit aangepast?
Vr.groet.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Ik had begrepen dat Windows Mail niet zomaar onder Windows 7 te installeren is. Dat is jou kennelijk gelukt. Misschien kun je voor belangstellenden eens beschrijven hoe je dat gedaan hebt.

Zelf heb ik noch Windows Mail, noch Windows 7, maar dit lijkt me een geval van een verkeerde bestandsassociatie. In XP zou ik zo kunnen vertellen hoe dat veranderd wordt, maar vanaf Vista schijnt het anders geregeld te zijn. Even rondvragen levert hetvolgende op:

Windows Mail wordt opgeslagen in .eml-bestanden. Die moeten dus gekoppeld worden.
Klik op Start - Standaardprogramma's. Klik dan op Een bestandstype of protocol aan een programma koppelen. De lijst met bestandstypen wordt geladen.
Om .eml-bestanden aan aan Windows Mail te koppelen selecteer je de regel met .eml. Klik je daarna op Ander programma (rechtsboven) en kies Windows Mail als standaard programma.

Ik hoop dat dit klopt.
  1. meer dan een maand geleden
  2. Overige versies
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen