1. Duiker
  2. Windows 7
  3. woensdag 07 oktober 2009
Op mijn PC Windows XP en Windows 7 RC geïnstalleerd op separate partities. XP werkt daarbij feilloos, W-7 daarentegen crasht op onvoorspelbare momenten. Daarbij "bevriest" het scherm en werkt er niets meer. D.m.v. deïnstallatie de software gecontroleerd, niets helpt. De enige discrepantie die ik heb kunnen ontdekken is dat volgens systeembeheer XP de partities aangeeft als C en H terwijl bij -7 de aanduidingen zijn C en E; windows 7 staat hierbij op partitie C. Is dit wellicht een oorzaak? In een artikel van RuudUphoff las ik dat je niet ongestraft een stationsletter kunt wijzigen. Wie weet raad?
Piet.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Die letters van die partities is geen probleem. Als het goed is ziet elk OS zichzelf op C:. De andere driveletters kun je aanpassen.

Let er voor beiden op dat de partitie waar op het andere systeem staat geen driveletter mag hebben en niet mag zijn opgenomen in systeemherstel. Ander beschadigen ze elkaar op den duur.

Als een systeem bevriest heb je een hardwareprobleem. Windows 7 bevriest niet maar komt in het ergste geval met het zwarte scherm waarop een foutmelding. Er is dus waarschijnlijk iets goed mis met dat systeem.

Meer kan ik er hier eigenlijk niet van zeggen.
  1. meer dan een maand geleden
  2. Windows 7
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen