1. Joske
  2. Windows 7
  3. zaterdag 30 januari 2010
Heb laatst een nieuw notebook gekocht met WS 7 home 64 bit voorgëinstalleerd. Omdat een belangrijk programma dat ik beslist nodig heb, een 32 bits versie is wil ik de oem versie van WS 7 prof aanschaffen. Ik kan dan op een virtuele machine WS XP 32 bit installeren en zo in dat programma werken.
Mijn vraag; heb ik de 64 bit of 32 bit van Windows 7 prof nodig of zijn er andere mogelijkheden.

Groet, Joost
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
[QUOTE=Rein;2509]Op een 64 bits Windows 7 draaien alle 32 bits programma's. Alleen 16 bits windows zal niet werken op Win7 64 bits.

Ik neem aan dat het programma het prima zal doen op 64 bits Win7. Gewoon proberen. Werkt het niet, dan kan via RMK > Egenschappen > Tabllad compatibiliteit het programma XP of Vista voorgeschoteld krijgen.

Overigens is het zo dat de huidige key ook recht geeft om Win7 HP 32 bits te installeren. Je hoeft daarvoor niets anders aan te schaffen. Alleen even de hand leggen op een 32 bits home prem. DVD. Die zou je wellicht ergens kunnen lenen of een .iso op het net kunnen vinden. Daar is niets illegaal aan. Je key maakt het legaal. Alle gegevens dragers voor Win 7 HP 32 bits zijn gelijk.[/QUOTE]


Ga het zeker de komende week op de door jou aangegeven manier proberen.

Groet en bedankt Joost
  1. meer dan een maand geleden
  2. Windows 7
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen