1. exHCClid
  2. Windows 7
  3. dinsdag 17 juni 2014
Goedemiddag,

Mijn computer indertijd voorzien van XP Home heb ik enkele jaren geleden geupgrade naar W7 Home Premium met een zg familie pack. Nu de CPU koeling op mijn moederbord kuren vertoond wil ik deze computer bedanken en de harde schijf met C: en D: partitie overzetten naar een andere computer.

Dat betekent waarschijnlijk of zeker dat ik Windows 7 moet herinstalleren (immers andere hardware). Kan ik dat rechttreeks doen met een schone install ? Ik heb nl Windows XP niet meer en kan dus via die weg niet herinstalleren. Ik heb nog wel een herstelschijf voor W7 maar ik weet sowieso niet of de hardeschijf in de andere computer opstarten wil.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Als jij een dvd hebt waarop W7 volledig staat kan je zonder meer W7 direct installeren op je nieuwe pc. Ik heb dat gedaan met een upgrade W7 vanaf Vista en uiteindelijk opnieuw een heel schone installatie gedaan.


Mocht de "oude" hd wel in de nieuwe pc passen krijg je een foutmelding omdat de hardware is veranderd. In dat geval even naar Microsoft bellen en uitleggen hoe en wat en zij helpen je bij het activeren van W7.
  1. meer dan een maand geleden
  2. Windows 7
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen