1. meijer.6
  2. OSx
  3. donderdag 22 januari 2015
De gebruikshandeling voor iOS 8.1 (tip Bert, via tiplijst)) opslaan op iBook'Kan iemand mij uitleggen hoe dat moet?

Ik wil in de kolom favourieten een map maken waar ik alle berichten en info over HCC en Tiplijsten wil bewaren.
Ik heb al een lijst op alfabeth maar de map HCC krijg ik niet tussen de andere mappen. De HCC map wordt steeds aan de map daar boven gehangen bv map Hotels

Wie kan me helpen?
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Als je de iBooks app opent op je iPad, iPhone of Mac kies dan onderaan voor Kies dan onderaan voor Hitlijsten en in rechterkolom staan nu de iPad en iPhone gebruikershandleiding bovenaan. Klik op download knop om hem in iBooks op te slaan. Voor het geval dat deze handleiding later niet meer bovenaan te vinden is, tik je gewoon in het zoekvenster rechtsboven gebruikershandleiding in.

Ik krijg de indruk dat je vraag over een mapje en favorieten niet over iBooks gaat maar over het sorteren van mail gaat. Klopt dat? Op de iPad kun je gemakkelijk een nieuw mapje maken door als je de mailadressen onderaan het mailadres aan te klikken waar je een extra map in wil maken. Daarna klik je bovenaan op wijzig en daarna kies je onderaan voor nieuwe postbus. Je vult de gewenste naam van de map in en kiest bovenaan voor Bewaar en daarna bovenaan voor Gereed. Als je in de mail staat die je naar een map wil verplaatsen klik je eenvoudig op de knop rechts naast het vlagje. Je ziet dan links alle mappen en door de gewenste map aan te klikken verplaats je de mail naar die map.
  1. meer dan een maand geleden
  2. OSx
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen