1. ScottyH
  2. Windows 10
  3. vrijdag 31 maart 2017
Mijn website werkte altijd goed, sinds kort werkt het niet meer in Firefox en in Edge.
De link is: http://members.casema.nl/h.schot/home.htm
Ik las dat Java sinds kort niet meer ondersteund wordt, is hier een oplossing voor?

Herman
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Even googlen en vond dit voor je:

[h=4]Wordt Java ondersteund in Windows 10?[/h]Ja, Java is gecertificeerd voor Windows 10 vanaf Java 8 update 51.
[h=4]Wordt Java uitgevoerd in mijn browser in Windows 10?[/h]Java blijft werken in Internet Explorer 11 en Firefox onder Windows 10. Java werkt niet in de browser Edge, omdat plug-ins in die browser niet worden ondersteund.
[h=4]Hoe open ik het Java-besturingspaneel in Windows 10?[/h]Typ Java in het veld Zoeken in Windows. Als Java is geïnstalleerd, wordt Java configureren weergegeven in de zoekresultaten. Selecteer Java configureren. Het Java-besturingspaneel wordt geopend. U kunt het ook vinden door op de knop Start te klikken in de taakbalk en vervolgens op Alle apps, waar Java wordt weergegeven als het is geïnstalleerd.
[h=4]Hoe open ik een URL in Internet Explorer vanuit de browser Edge?[/h]Vanuit de browser Edge kunt u dezelfde URL openen in Internet Explorer. Selecteer de optie More Actions (Meer acties) boven in de browser Edge en klik op Open with Internet Explorer (Openen met Internet Explorer).
[h=4]Waarom zie ik geen aanduiding van applet-inhoud in Edge zoals in andere browsers?[/h]Ook als Java is uitgeschakeld, geven andere browsers een visuele aanwijzing aan gebruikers als er applet-inhoud op een pagina beschikbaar is. In Edge gebeurt dit niet. Gebruikers moeten de pagina handmatig in een andere browser laden. Systeembeheerders en eigenaren van websites kunnen hun compatibiliteitsweergavelijst beheren in Edge zodat ze prompts krijgen voor ondersteunde browsers. Eigenaren van websites kunnen Microsoft een e-mail sturen via [email][/email] met het verzoek te worden opgenomen in de compatibiliteitsweergavelijst
  1. meer dan een maand geleden
  2. Windows 10
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen