1. olivier2007
  2. IOS / iPadOS
  3. maandag 13 oktober 2014
Hoorde kortgeleden aantal deskundigen op de radio praten over vervangen van IOS 7 door IOS 8. Volgens een van hen bevat IOS 8 nog een aantal beperkingen die leiden tot storingen en daarom was het advies: wacht nog een tijdje met het inladen van IOS 8 als je met IOS 7 goed uit de voeten kunt.


Wie heeft hier een mening over?


arago
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Dit vond ik in een artikel van de HCC:
DutchCowboys doet een oproep aan alle iPhone 4S-gebruikers: laat iOS 8 maar even aan je voorbij gaan. Apple geeft aan dat het gewoon mogelijk is om het nieuwe besturingssysteem op een iPhone 4S te installeren. Maar is dat wel zo verstandig?


Niet alleen is iOS 8 gemaakt voor grotere schermen (zoals de iPhone 5 en 6), maar het maakt je telefoon ook significant langzamer. Dit bleek uit onderzoek dat de website Ars Technica. Het kost een iPhone 4S 2.16 seconden om Safari te laden, in iOS 7.1.2. kost dat 1.25 seconden, dat is bijna een volle seconde langzamer. Ook de kalender App werkt een stuk langzamer in iOS 8. 1.25 seconden in plaats van 0.8 seconden met iOS 7.1.2. En helemaal vervelend: je batterij is binnen no-time leeg.


Daarom is het advies van DutchCowboys aan de iPhone 4S-gebruikers: installeer iOS 8 niet. Het is een leuke update, maar je zal geen grote dingen missen. En met iOS 7.1.2. ben je op dit moment een stuk beter af.
VRAAG: is er iemand die op goeie gronden bovenstaande adviezen in twijfel kan trekken??
  1. meer dan een maand geleden
  2. IOS / iPadOS
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen