zaterdag 02 oktober 2021
  4 Replies
  3.5K Visits
Hoi, ik heb een probleem met mijn monitor, hij gaat niet uit als de schermvergrendeling aan gaat en blijft het blauwe lampje branden terwijl het oranje lampje zou moeten branden.
Het heeft wel altijd gewerkt op eerdere versies van Ubuntu met oudere hardware, mijn vriendin gebruikt nu mijn oude monitor op een oude versie van Ubuntu en daar werkt het gewoon.
Ik heb nu een nieuwe computer en een nieuwe monitor en heb ik dus nu dat probleem, het is gekomen bij het upgraden van 20.04.0 naar 20.04.3, het is een fout van Ubuntu.
Ik heb ook alles geprobeerd, screensavers en alle instellingen, op het internet is er weinig over te vinden.
De monitor wordt wel gedimd maar gaat dus niet uit, als niemand het weet wacht ik wel tot Ubuntu 22.04 uit komt, of ik installeer Ubuntu 21.10.
10 maanden geleden
·
#21217
Probeer die monitor eens aan te sluiten op een andere PC; vermoedelijk zal de monitor dan gewoon werken.
10 maanden geleden
·
#21225
Ja dat is zo, maar ik wil dat ik de fout in Ubuntu 20.04.3 kan oplossen, het is na een update van Ubuntu gekomen dat Ubuntu niet meer Iiyama monitoren juist uitschakelt in standby mode.
Mijn oude monitor(ook Iiyama) die ook niet uit ging in standby mode op Ubuntu 20.04.3, heb ik nu aangesloten op mijn oude systeem met Ubuntu 16.04 en daar schakelt ie wel gewoon af zoals het hoort.
9 maanden geleden
·
#21549
Zolang er geen oplossing is doe ik gewoon de monitor handmatig uit en weer aan als dat moet, scheelt toch weer 20 Watt.;)
8 maanden geleden
·
#21731
Vandaag heb ik een update gehad, en nu is het probleem verholpen, waar het precies aan heeft gelegen weet ik niet, maar nu gaat de monitor uit in standbymode.:)
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Je antwoord
Upload bestanden of afbeeldingen voor deze discussie door op de uploadknop hieronder te klikken. Ondersteund formaten: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Invoeren · Verwijder
  Upload Files (Maximum 2MB)
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen