1. Parkflyer
  2. Windows 10
  3. dinsdag 28 januari 2020
Ik heb een probleem met de HCC-webmail-box, deze zou namelijk vol zitten. Daarom getracht zo veel mogelijk te brengen naar de Prullebak maar de tekst hiervan is grijs en kan dus niet geopend worden ondanks dat er een cijfer/aantal achter staat . Dus aantal overgebracht naar de Trash-map, deze kon wel geleegd worden. Er zitten nu nog 200 berichten in de Inmap maar op Accounts Instellingen staat het getal 258, ook op dit tabblad is tekst Deleted Items Als Prullebak grijs.
De balk onder Mappen beheren is even naar 98 % gegaan maar staat nu weer 100% van de totaal 1000MB en dit kan mijns inziens niet waar zijn voor zover ik het kan bekijken.
Graag een oplossing hiervoor want vorige week konden even geen berichten bezorgd worden. Alvast bedankt voor de hulp, met vr. gr, Wim Brizee
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Had hetzelfde probleem. Ik kon wel mail verwijderen maar kwam niet in prullenbak terecht.
Van de supportdesk: Als het lid in het "Mappen beheren" venster op "Setup speciale mappen" klikt, kan hij kiezen om de "Trash" map te kiezen als prullenbak.
Daarna is het mogelijk om op het oogje te klikken achter Deleted Items, om vervolgens Deleted Items weer als prullenbak te kunnen kiezen in de Setup speciale mappen (mocht deze map echt als prullenbak gebruikt willen worden).
Hiermee was het bij mij wel opgelost. Let wel op Mail in prullenbak neemt ook ruimte in dus verplaatsen naar prullenbak geeft niet meer ruimte!
Veel succes, Luit
  1. meer dan een maand geleden
  2. Windows 10
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen