maandag 04 mei 2020
  3 Replies
  4.9K Visits
Ik maak al lange tijd gebruik van Google Foto's tbv. mijn website. Dat ging altijd prima, echter sinds enige tijd lukt het uploaden (soms) niet. Het is mij volstrekt een raadsel waarom de ene foto wel en de andere niet wordt geupload. Er verschijnt een mededeling dat "Het item niet kan worden geupload", enige verdere uitleg ontbreekt. De ruimte op de server is groot genoeg en het formaat van de foto's is wisselend, maar normaal. Heeft iemand een idee?
2 jaar geleden
·
#17081
ik heb dat ook eens gehad bleek aan internet te liggen te veel tegelijk op het net
2 jaar geleden
·
#17101
Bedankt voor je reactie, maar dat is het niet. Het blijkt, na enig zoeken, te liggen aan Firefox. Met Chrome ging het wel goed!
2 jaar geleden
·
#17349
Google (en andere social media sites) passen een intelligente vorm van picture recognition toe m.n. tijdens het uploaden, waarmee ze (automatisch) beoordelen of een afbeelding origineel is of...niet. Dit werkt (nog) niet altijd betrouwbaar...zoals je bemerkt hebt: waarom dan daarop niet gewoon duidelijk (door Google, etc.) aangegeven wordt waarom 'n afbeelding dan geweigerd wordt is mij ook niet bekend.

Omdat dit allemaal AI gebaseerde logica c.q. algorithme is (Artificial Intelligent), is de enige oplossing gewoon opnieuw proberen in de hoop dat 't dan WEL als origineel herkend wordt en niet als (illegale) kopie o.i.d.).

Succes & grtz, Peter
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen