1. h.klinkhammer
  2. IOS / iPadOS
  3. zaterdag 21 februari 2015
Hallo,
Ik heb mijn iPad via wifi verbonden met de Epson printer XP-225. Foto's via wifi afdrukken is geen probleem, werkte meteen.
Maar mijn emails afdrukken vanaf de iPad lukt niet. Als ik op het Pijltje klik, kies voor afdrukken, komt er Printer opties, ik klik dan op Kies printer en gaat de iPad zoeken. Dan komt de melding: Geen AirPrinter gevonden.
Wat doe ik fout en hoe kan dit worden opgelost?:confused:
Hartelijk dank voor de moeite,
groetjes
Joke.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
In omschrijving van Epson print app geeft Epson in de Appstore van Apple zelf ook aan dat je om sommige documenten uit te printen er een schermafbeelding van moet maken. Tip die ik daarom maar geef is om van de mail een schermafdruk te maken via gelijktijdig indrukken van de homeknop en de aan/uit knop. Ook bij de recensies van de Epson iPrint app lees ik trouwens regelmatig dat mensen geen mail kunnen afdrukken, dus het lijkt er op dat deze app erg beperkt is in zijn mogelijkheden. Bij de technische eigenschappen van deze printer kwam ik ook tegen dat de printer naast print ook email print ondersteunt.
Epson beschrijft deze functie alsvolgt:U kunt nu overal ter wereld vanaf uw mobiele apparaat of computer op elke compatibele Epson-printer afdrukken. U hoeft alleen maar uw e-mailadres aan de Email Print-printer toe te wijzen. U kunt A4- en A3-documenten tot 20 MB afdrukken en afdruktaken tot 72 uur opslaan.
Voor mer info zie http://assets.epson-europe.com/nl/nl/connect/index.html#connect_emailprint

Zelf net met eigen Brother printer afdrukje gemaakt van bijlage in mail. Printer kwam daar de 1e 2x dat ik het probeerde ook niet in beeld. De verbinding moet blijkbaar soms gewoon even gelegd worden.
  1. meer dan een maand geleden
  2. IOS / iPadOS
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen