woensdag 11 november 2020
  3 Replies
  1.7K Visits
Het lukt me niet video's van 20 min. over the zetten van iPad OS 13.6.1 naar mijn IMAC High Sierra. De video's nemen te veel beslag op mijn iPad .
Te groot voor de mail. Via We transfer wordt de kwaliteit beduidend minder.
Aansluiten op de IMAC en dan de instructies voren, lukt niet.
1 jaar geleden
·
#18825
Als beide boomvruchten over een netwerkaansluiting beschikken, dan kunt u het bestand zo kopiëren.
1 jaar geleden
·
#19065
Zijn het video's die je met de iPad hebt opgenomen? Als je je fotostream op beide apparaten hebt toegestaan om via iCloud te syncen doe je het volgende: open het programma Foto's en klik linksboven op 'Foto's" en rechtsboven op "video's". Als het goed is zie je al je video's dan daar staan. Wil je ze bewaren: selecteer de video's met shift-click en ga dan naar "Archief/Exporteer/Exporteer ongewijzigd origineel". Maak voordat je dit doet een folder aan waar je je video's wilt bewaren. En navigeer bij het bewaren naar die folder. Je kunt ook een externe harddisk gebruiken voor het bewaren van je video's.

Heb je je video's veiliggesteld? Dan kun je ze wissen in de iPad (daarbij zorgen dat iCloud ze ook wist en niet terugplaatst).

Zijn de video's van een andere bron dan je interne camera? Dan kun je proberen om ze te verplaatsen via een dropbox of mega.nz account.

gr. dirk vermeulen

PS je vermeld niet welke iMac je hebt (en hoe oud). Mijn nieuwe iPod wil niet synchroniseren met mijn inmiddels zeer antieke MacPro (12 jaar oud dus). Langdurig contact met Apple-support leverde op dat de achterliggende usb-routines op mijn MacPro niet toereikend zijn voor dit gebeuren. Overigens, raar genoeg, worden alle foto's en video's door het programma "Fotolader" van mijn nieuwe iPod wel overgezet. Maar dat programma is blijven staan van mijn Yosemite installatie.
  • Pagina :
  • 1
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen