1. pierre68
  2. OSx
  3. woensdag 05 oktober 2016
Ik gebruik op een iMac mail. Wat ik ook doe, ik krijg de smtp server niet werkend. Verwijs me svp niet naar de instellingen met die poorten en ssl of die andere het werkt niet. En heel vreemd is dat ik steeds opnieuw als ik iets in de smtp server verander om uit te proberen dat ik dan de melding krijg dan mijn inlognaam en ww niet gecontroleerd kan worden. Die zijn echter OK. Ook als ik de smtp verver gebruik van bijv. gmail krijg ik die foutmelding
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Het enige dat ik kan verzinnen, onder voorwaarde dat alle overige gegevens correct zijn ingevuld (poort, adres, SSL etc.), dat je inlognaam en wachtwoord niet correct zijn. Let op: dat zijn niet dezelfde gegevens als je mail account. Het volgende citaat maakt het wellicht duidelijk:

Authenticatie: Wachtwoord en gebruikersnaam zijn hetzelfde als van je HCC account, heb je nog geen account, log dan in op mijnhcc.nl met je lidnummer (deze staat op je ledenpas) en je HCC-code (deze vind je in de brief die bij de pas zat) en maak een account aan.
Met deze gegevens kun je vrijwel elk mailprogramma – ook de mobiele varianten – configureren. In geval je meer dan één e-mailadres in je mailprogramma gebruikt is veelal per adres (account) aan te geven welke server je voor het verzenden van mail wilt gebruiken.
  1. meer dan een maand geleden
  2. OSx
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen