1. trdl
  2. Modelbaanautomatisering
  3. maandag 26 maart 2018
Allen,

in de afgelopen jaren hebik een programma gemaakt waarmee je je digitale modelbaan bedient alstreindienstleider / (rangeer)machinist.
Daarmee kun je je treineninteractief laten rijden of automatisch, en ook gecombineerd automatisch eninteractief. Het programma is heel tolerant voor treinen die niet op tijd zijn.
Ook kun je eenvoudig een trein omleiden of opheffen.


Op bijeenkomsten van deHCC-modelbaan heb ik daar al een en ander over vertelt en het programmagedemonstreerd. Op de site van de HCC-m staan een video (14 min) en tweepresentaties.

Het programma is gemaaktvoor een PC met Windows XP, Vista, 7 of 10.
De versie voor hetLoconet interface protocol draait al op enkele grotere prive modelbanen met eenUhlenbrock Intellibox centrale (IB-1 of IB-2) en is heel stabiel.

Als u het programma wiltproberen op (een deel van) uw digitale modelbaan, dan kunt u bij mij een basisversie bestellen. Deze kunt u een onbeperkte tijd gebruiken.
U krijgt dan het programma met alle documentatie en met voorbeelden vanemplacementen op een USB stick. Een installatie van het programma is nietnodig, u kunt het gebruiken nadat u de stick in een windows PC hebt ingeplugd.

De kosten zijn die van eenUSB stick en het verzenden, totaal € 8.

Als u eerst het programmain actie wilt zien, dan nodig ik u graag uit om te komen kijken bij mij of bijeen andere gebruiker.

Als u belangstelling hebt stuur dan een persoonlijk bericht of een e-mail aan [EMAIL="[/EMAIL].

Met vriendelijke groet,Willem Pieper.
Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen