1. michelheer
  2. Windows 7
  3. vrijdag 25 december 2009
Ik heb echt net een nieuwe notebook, de HP Pavilion dv7 3020 met Windows7 Home Premium. Alles werkt prima, snel alles geïnstalleerd, recovery direct gemaakt en bestanden erop.
Nu heb ik een hobby, digitale fotografie. Ik zag dat ik een mooie diashow als bureaublad achtergrond kan gaan gebruiken, dat werkt ook.
Wat alleen niet werkt is de keuze voor spreiden, centreren, naast elkaar voor het plaatje op de achtergrond. Het systeem houdt vast aan spreiden en ik wil centreren, heb vele afbeelding in verschillende formaten en die worden in gespreid er niet mooier op.
Ik kan wel klikken op centreren (of andere opties), wijziging opslaan en er gebeurt niks:mad: de afbeelding blijft gespreid.

Weet iemand hoe dit op te lossen? Kom het nergens tegen niet dit forum en ook niet via google.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Ik was zo geïrriteerd dat het niet wou lukken, ben dus gaan zoeken zoeken en zoeken. Ik heb het opgelost, je moet een Wallpaper Picture Position Enabler downloaden in mijn geval bij HP, er is er ook eentje voor compac denk ik.

Blijf het vreemd vinden dat je eerst iets moet downloaden om gebruik te kunnen maken van opties die er gewoon in zitten:mad:

Hieronder de link die in ieder geval werkt voor een HP Pavillion (denk alle nummers wel) voor Windows7.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-75792-1&lc=en&dlc=en&cc=us&product=4057208&os=4063&lang=en

Opgelost!
  1. meer dan een maand geleden
  2. Windows 7
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen