1. fveerman
  2. OSx
  3. vrijdag 03 februari 2017
Beste mensen ,
Vorige week was ik met een iPhone bezig van mijn vrouw zij had er een cadeau gekregen dus moest alles geïnstalleerd worden , na verloop van tijd was het gedeeltelijk gereed
op mijn laptop kwam een bericht binnen van Apple (dat leek zo ) mail niet van echt te onderscheiden alleen mijn geboorte jaar klopte niet, ik heb Apple support gebeld ticket nr gegeven en toen bleek dat het van een hacker was Apple heeft mij laptop overgenomen en er is direct contact op genomen met Norton daar heb ik een abonnement voor 5 laptops ook deze hebben mijn laptop overgenomen om het systeem te controleren en mijn andere laptops alles is gecontroleerd .
het was een bijzondere hack vertelde Apple en Norton , maar de service vond ik ook bijzonder omdat er meteen actie werd ondernomen .
mijn vraag zijn er ook andere leden die zoiets al eens hebben ondervonden.

Een andere vraag ; is het noodzakelijk om in een IPAD ook een antivirus pakket te zetten het lijkt mij van wel ? eigenlijk noodzakelijk ?
graag een reactie
Vriendelijke groet Frits Veerman
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Ik gebruik op mijn Apple Macbook Pro, iMac en Win 10 PC Norton Security. Ik heb daar nog nooit problemen mee gehad. Vreemd dat er bij een Norton beschermd systeem gehackt kan worden.

M.v.g. Hans
  1. meer dan een maand geleden
  2. OSx
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen