Wanneer kan ik gebruikmaken van HCC-ledenvoordeel?

Als je lid bent van HCC kun je gebruikmaken van al onze ledenvoordelen. Als je geen lid bent of zodra je lidmaatschap verlopen is, kun je er geen gebruik meer van maken.

Als ik mijn HCC-lidmaatschap opzeg, heb ik dan nog toegang tot ledenvoordeel?

We vinden het natuurlijk zeer spijtig als je besluit op te zeggen. Onze ledenvoordelen zijn exclusief voor HCC-leden. Als je je lidmaatschap hebt opgezegd, kun je hier totdat je lidmaatschap is verlopen nog gebruik van maken. Hierna heb je geen toegang meer.

Hoe vaak kan ik gebruikmaken van de voordelen van HCC?

De vaste voordelen en aanbiedingen zijn voor HCC-leden onbeperkt te gebruiken gedurende de desbetreffende periode, tenzij anders vermeld op de pagina. Lees daarom altijd goed de actievoorwaarden door.

Ik kan niet inloggen op de website van HCC!deals

Om gebruik te maken van een aanbieding bij een externe partij en dat geldt ook voor deals.hcc.nl, moet je veelal inloggen met je HCC-lidnummer (vermeld op je HCC-ledenpas) en postcode (bijvoorbeeld 2011KN). Ben je je lidnummer kwijt? Neem dan contact op met de ledenadministratie. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk je HCC-lidnummer via de e-mail toegestuurd.

Vaak ook moet je op de website www.hcc.nl inloggen om de juiste link naar een aanbieding te kunnen volgen.

Ik ben mijn lidnummer kwijt. Wat moet ik doen?

Indien je je lidnummer kwijt bent, kun je contact opnemen met de ledenadministratie. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk je HCC-lidnummer via de e-mail toegestuurd.

Ik wil gebruikmaken van één van de voordelen, maar deze kan ik niet meer vinden op de HCC!deals-website.

Als het aanbod niet meer zichtbaar is op de website, is het aanbod verlopen of is het product niet meer leverbaar en kan je er geen gebruik meer van maken. Houd de site in de gaten voor soortgelijke aanbiedingen. Regelmatig wordt het aanbod vernieuwd.