Vliegen met drones is een leuke hobby. Maar het is nog niet zo eenvoudig om een drone echt goed te besturen. Bij HCC!drones leer je (beter) vliegen met een drone!

Met de nieuwere grotere hobbydrones die uitgerust zijn met GPS-stabilisatie is vliegen al gemakkelijker geworden. Voor de echt goede bestuurders is daarmee de racedrone een nieuwe uitdaging. Maar ook met de kleine hobbydrones is veel plezier te beleven. Om meer te leren over drones, de besturing, de mogelijkheden voor fotografie of informatie over de regelgeving, kun je terecht bij HCC!drones.

Doe mee
Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom drones en wat hiermee gedaan wordt binnen HCC? Ben jij ook geïnteresseerd in drones? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en de Interessegroep drones.

De Interessegroep HCC!drones heet je welkom!

Lees ook de reportage in PC-Active

drone rechts
In PC-Active 278 (november 2014) is een interessante reportage over drones verschenen. Lees wat de te verwachten ontwikkelingen zijn, hoe het met de wet- en regelgeving staat en waar je zelf als consument rekening mee moet houden. Worden je pakketjes binnenkort per post afgeleverd?

pdfDownload de pdf >>