×

Waarschuwing

In verband met groot onderhoud aan de infrastructuur van HCC!net, zal deze dienst van vrijdagavond 22 oktober 23:00 tot zaterdagochtend 6:00 niet beschikbaar zijn. Mails die in die periode worden verstuurd naar een @hccnet.nl adres zullen gewoon worden afgeleverd zodra de werkzaamheden zijn afgerond. Ook de HCC!net persoonlijke websites zullen gedurende de onderhoudsperiode niet bereikbaar zijn. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Websites van HCC blijven wel bereikbaar gedurende het onderhoud

  1. exHCClid
  2. Overige programmatuur en andere zaken
  3. zondag 21 februari 2010
Ik heb een probleem:
ik heb een docking station gekocht van Konig om extern SATA schijven te kunnen gebruiken die eigenlijk voor intern bedoeld zijn.
Zodra ik het docking station aanzet herkent XP het docking station en wijst hem een drive letter toe. Maar als ik er een (splinternieuwe) WD 1TB SATA Caviar Green in schuif dan herkent hij de schijf zelf niet en vraagt de PC, als ik op de driveletter van het dockingstation klik, om een opslagmedium.
Als ik de PC opstart, met docking station aan en voorzien van deze schijf, ziet de BIOS de harde schijf ook niet...,
H E L P !! :confused:

Via schijfbeheer zie ik de schijf ook niet dus of het is een mechanische/electronische fout in of de schijf, of het docking station of beide, of ik doe iets helemaal verkeerd en moet ik op een of andere manier die schijf "aan" zetten?
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Zou de oorzaak kunnen liggen in het feit dat die nieuwe schijf nog niet is ingericht voor gebruik (partitioneren/formatteren)??

Groeten,

Marius
  1. meer dan een maand geleden
  2. Overige programmatuur en andere zaken
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
exHCClid
Je antwoord
Upload bestanden of afbeeldingen voor deze discussie door op de uploadknop hieronder te klikken. Ondersteund formaten: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
• Invoeren • Verwijder Upload bestanden (maximum bestandsgrootte: 2 MB)
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen