1. alberto
  2. PC bij andere hobby's
  3. donderdag 22 oktober 2015
Tijdens het taxien wordt er steeds geremd vliegtuig trekt dan naar links en/of naar rechts ondanks het feit dat ik de instellingen voor deze voetensturen van saitek en en ook van proflight de gevoeligheid op 0 heb gezet in options-settings-controls.
PLS Help
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Beste Alberto, ik ben nog maar pas lid, maar wel al een tijdje actief in het flightsim wereldje. Hoe lang heb je de pedalen al? Saitek is een goed en bekend merk. Waren de pedalen eerst wel goed?

Ik denk dat de computer de input van de pedalen verkeerd interpreteert. (Ik hoop dat ik het zo goed schrijf :p) FSX kijkt, net zoals alle andere flightsim programma's, naar de kalibratie van de pedalen in Windows. Probeer eerst de pedalen te kalibreren in Windows. Als die kalibratie goed is, dan moet het ook lukken met FSX. Ik zou de 'sensitivity' niet op 0 zetten. Eerder op 80 of 90. Al naar gelang wat je zelf prettig vind. Het vereist wat uitprobeer werk om de juiste instellingen te vinden. Maar Sensitivity moet wel wat meer zijn dan 0. Stel tevens een "Nullzone" in. Als de pedalen in de "Nullzone" staan, dan zal FSX de bewegingen daarvan niet zien. Als de "nullzone'' dus op 100 staat, dan kan je peddelen wat je wilt, FSX zal er dan niet op reageren. Ik adviseer deze op 3 of 4 te zetten om eventueel wat 'ruis' op te vangen wat elke potmeter in een roerpedaal kan produceren. Tevens kan ik je adviseren om even te kijken naar deze korte video van YouTube. Hierin word kort en kernachtig uitgelegd hoe je een joystick goed instelt in FSX. Het instellen van uw roerpedalen doe je op dezelfde manier.

https://www.youtube.com/watch?v=WZYkxR3KPns
  1. meer dan een maand geleden
  2. PC bij andere hobby's
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Gast
Je antwoord
Upload bestanden of afbeeldingen voor deze discussie door op de uploadknop hieronder te klikken. Ondersteund formaten: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
• Invoeren • Verwijder Upload bestanden (maximum bestandsgrootte: 2 MB)
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen