1. 1imod
  2. Overige versies
  3. zondag 24 januari 2010
De laatste dagen loopt mijn pc vast als ik in Open Office 3.1.1 of Thunderbird 3.0 (onder Windows XP SP3) documenten open of opsla. Met name als ik naar de map 'Mijn documenten' probeer te gaan, maar nu bijvoorbeeld ook als ik een document van de ene naar de andere map wil kopiëren (zie screenprint in bijlage).
Ik heb met MBAM al op malware gecontroleerd, ik heb virusscanner Avira Antivir Free, Windows Defender en Comodo Internet Security draaien.
Verder heb ik o.a. CCleaner en Advanced System Care gebruikt om 'rommel' op te ruimen en register op te schonen. Maar niets helpt.
Iemand enig idee in welke richting ik het zoeken moet?
Alvast bedankt.
Harry
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Je hebt zowel Avira als de volledige Comodo draaien? Dan heb je twee antivirusprogramma's tegelijkertijd actief en die kunnen elkaar in de weg zitten. In het algemeen wordt dit daarom afgeraden. Je kunt je ook wel voorstellen dat er problemen kunnen ontstaan as je een document opent en het tegelijkertijd door twee programma's op virussen wordt gescand.

Comodo heeft een zeer goede firewall, maar de antivirus van AVG wordt meestal als beter beoordeeld. Ik zou dus de Antivirus van Comodo verwijderen en eens proberen of je deze problemen nog hebt met alleen AVG en de Comodo Firewall.
  1. meer dan een maand geleden
  2. Overige versies
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen