1. exHCClid
  2. Overige programmatuur en andere zaken
  3. maandag 24 februari 2014
Ik werk met Studio Webdesign 5 PRO waarmee ik websites kan maken en op het web kan zetten. Mijn probleem is dat het publiceren vanuit dit programma niet meer lukt. Als ik probeer de website te publiceren krijg ik de melding: "kon geen toegang krijgen tot uw persoonlijke map op de FTP-server". Ik heb ook een HCC homepage ter beschikking met een geheel andere server, dus daar ook mee geprobeerd. Dan lukt het ook niet maar nu krijg ik tijdens het uploaden de melding: "kon de map /wscripts/ niet openen of maken op de server". Dus: andere melding maar ook geen resultaat!

Het kan bijna niet aan de instellingen liggen want daar heb ik niks aan veranderd en eerst werkte alles wel prima.
Ik heb op het forum van Studio Webdesign naar oplossingen gekeken, zoals het vinkje bij passieve modus (bij bewerken van accounts), maar zonder resultaat. Wat wel werkt was het publiceren van de site op een lokale map en deze vervolgens met een ftp-programma overzetten. Omslachtig, maar als noodoplossing voldoet het.Weet iemand raad? Het eerste probleem is natuurlijk: waar ligt de fout: bij mij (instellingen PC) bij Studio Webdesign of bij de providers (o.a. HCC)?
Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
exHCClid
Je antwoord
Upload bestanden of afbeeldingen voor deze discussie door op de uploadknop hieronder te klikken. Ondersteund formaten: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
• Invoeren • Verwijder Upload bestanden (maximum bestandsgrootte: 2 MB)
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen