1. exHCClid
  2. Overige programmatuur en andere zaken
  3. woensdag 21 oktober 2015
Hallo,

Ik ben nieuw op dit forum en heb de volgende vraag:
Ik heb in Excel een lijst met allerlei gegevens gemaakt van meerdere personen die ik vervolgens importeer in Word. Dit werkt perfect op één ding na. In de Excel file heb ik een datum staan en een tijd. Die heb ik bij eigenschappen op een Nederlandse notatie gezet. Concreet: datum wordt genoteerd in Excel file als 20 oktober 2015 en de tijd als b.v. 13:15. Als ik dit importeer in het Word bestand dan blijft hij dat daar hardnekkig noteren als 10/20/2015 en 1:15:00 PM. Hoe krijg ik nu dezelfde notatie als in Excel? Voor de duidelijkheid: de hele verzendlijst procedure werkt perfect op dat ene ding na.

P.s. ik heb de standaard datum en tijd notatie in word al 10 keer veranderd naar de Nederlandse notatie maar dat helpt niets.

Ik hoop dat een van jullie mij kan helpen.
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Emil,

ik ken dit probleem niet, maar misschien moet je eerst controleren hoe je Windows ingesteld staat. Bij Windows 7 is dit bijv. Configuratiescherm - Klok, taal en regio.
Dit bepaalt in hoge mate hoe je 'standaard' weergave is. Mijn gevoel zegt me dat dit op VS staat en niet op Nederland. In Excel kan je de formattering aanpassen maar Word gaat dan weer naar de standaardweergave.

Groet
  1. meer dan een maand geleden
  2. Overige programmatuur en andere zaken
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
exHCClid
Je antwoord
Upload bestanden of afbeeldingen voor deze discussie door op de uploadknop hieronder te klikken. Ondersteund formaten: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
• Invoeren • Verwijder Upload bestanden (maximum bestandsgrootte: 2 MB)
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen