1. exHCClid
 2. Overige versies
 3. maandag 07 september 2009
kan mijn dvd spelers op mijn pc niet meer gebruiken na dat het programma vast is gelopen, maar bij het opstarten dan geeft mijn pc het wel aan dat ze er op staan.
Kan iemand mij helpen wat ik moet doen.
En kan iemand mij helpen op mijn Windows die in het engels is om te zetten in Nederlands.
De Windows is legaal.

Bedankt Richard.
Reacties (4)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
We willen je graag helpen, maar kun je iets specifieker :confused: zijn door de volgende ontbrekende gegevens te geven:

 • WELK programma loopt vast? en werkt je DVD-speler daarvoor dus wel ?
 • Kun je op de DVD speler wel bijv. een audio CD afspelen (bijv. d.m.v. bediening van de knopjes op de DVD speler en aansluiten van oortelefoontjes), ook al ben je niet bezig met je PC en is desnoods je OS (Windows?) nog niet gestart ?
Zo niet: dan ziet 't er naar uit, dat je DVD speler defect is; repareren is gezien de zéér lage prijs van 'n nieuwe, niet te adviseren: gewoon een nieuwe DVD-speler (of meteen: DVD-recorder) kopen dus !?!

V.w.b. het omzetten van Windows van Engels naar Nederlandstalig: dit is op verschillende :p manieren mogelijk:

 • Naast het engels de Nederlandse taal ERBIJ: d.m.v. eenvoudige toetscombinatie kun je 'live-realtime' kiezen tussen de talen: dit is alleen (goed) mogelijk bij bepaalde versies, dus daarom de vraag: welke versie Windows precies en over welke licenties precies beschik je ? (bijv. Windows Vista Basic Home, OEM licentie). Ervaring leert dat alhoewel je in Windows XP en Vista reeds multi-langual oplossingen kon hebben, dat dit pas volledig GOED in Windows 7 Enterprise en Ultimate is geïmplementeerd....
 • In plaats van Engels, Nederland: wil je het goed doen, ontkom je er niet aan om Windows OPNIEUW te installeren (na format van je HDD) incl. een geldige licentie key voor de Nederlandse versie en dan de data weer terug te zetten m.b.v. een of andere data migration tool (bijv. van Microsoft)
 • Nieuwe partie op je HDD (of extra HDD) met NAAST de Engelstalige Windows, een Nederlandstalige Windows zodat je bij booten kunt kiezen.
Wellicht zijn er nog andere oplossingen, maar zover ik kan beoordelen, zijn dit de meest gebruikte.....
 1. meer dan een maand geleden
 2. Overige versies
 3. # 1
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Het gaat over de DVD speler van mijn pc deze staat volgens mij uit in het programma maar ik weet niet waar. Ik kan niets branden want hij geeft aan dat er niets is.Van tevoren ging alles wel. Als ik mijn pc op start dan ver schijnt het bericht : VERIFYING DMI POOL.......
en dan kan ik niets meer doen.
Ik heb nu Windows Vista Home premidium met OEM lecentie van Acer.
Deze versie kon ik alleen vinden op internet van Acer alleen engels talig.
Ik heb gehoord dat er een talen pakket voor bestaat en misschien kan iemand mij daar aan helpen.

Alvast bedankt.
Richard.
 1. meer dan een maand geleden
 2. Overige versies
 3. # 2
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Probeer je pc via systeemherstel terug te zetten naar een herstelpunt voor je probleem.
Meestal werkt je dvd speler weer.

Om je engelse versie naar nederlands om te zetten kun je bv het talen pakket downloaden bij microsoft update. Je vindt het talenpakket als het goed is onder optionele updates

suc6

Derk Windows IG
 1. meer dan een maand geleden
 2. Overige versies
 3. # 3
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Als terugzetten van een herstelpunt niet werkt, zou ik eerst de bios-instellingen eens controleren. (Herkent het bios de dvd-speler, wat is de opstartvolgorde?)

Je meldt dat je een OEM-licentie van Acer hebt, maar ook dat je hem op internet hebt gevonden. Is het wel een legale versie?

De taal veranderen met een languaguepack zal niet lukken. Dat kan alleen bij de Enterprise- en Ultimateversies. Er schijnt wel een programma'tje op het net te circuleren om het toch voor elkaar te krijgen, maar ik heb op verschillende plaatsen gelezen dat daar toch problemen mee zijn; voornamelijk dat windows Update na toepassing niet meer werkt.
 1. meer dan een maand geleden
 2. Overige versies
 3. # 4
 • Pagina :
 • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen