1. Peerke
  2. Digitale communicatie
  3. vrijdag 18 december 2009
KPN is gestart met het opvoeren van de snelheid van zijn mobiele HSDPA-netwerk tot een downloadsnelheid van maximaal 14,4 Mbit/s:). Dankzij de snelheidsverhoging kunnen klanten gebruikmaken van zeer snel mobiel internet.


Schiphol Dat werd vanmorgen tijdens de persconferentie over de toekomst van glasvezel bekendgemaakt. Het netwerk wordt eerst opgewaardeerd op drukke plaatsen als Schiphol en in grote steden. Over ongeveer een jaar is de nieuwe snelheid beschikbaar voor circa 80 procent van de Nederlandse bevolking.


Grote voordelen De maximale downloadsnelheid wordt verdubbeld van 7,2 Mbit/s naar 14,4 Mbit/s. De maximale uploadsnelheid wordt verhoogd, van 1,4 Mbit/s naar 2,0 Mbit/s. De investering in capaciteitsuitbreiding van het netwerk heeft grote voordelen voor gebruikers. Klanten met mobiel internet van KPN kunnen hierdoor nog sneller e-mailen en internetten.
Reacties (0)


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Gast
Je antwoord
Upload bestanden of afbeeldingen voor deze discussie door op de uploadknop hieronder te klikken. Ondersteund formaten: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
• Invoeren • Verwijder Upload bestanden (maximum bestandsgrootte: 2 MB)
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen