zondag 15 augustus 2021
  0 Antwoorden
  1.4K Visits
Beste HCC’ers,
Ik ben lid van HCC sinds het prille begin en zou nu graag beroep op jullie doen voor een probleem waarvoor ik noch bij google, noch bij Payapal, noch op het internet een antwoord vindt. Omdat ik vermoed dat er nog veel meer leden zijn die van Google Sites gebruik maken, doe ik beroep op jullie.
Ik heb een klassieke Google-sitepagina waar mensen een paar producten kunnen kopen. Op deze pagina gebruik ik de html (gadgets) gemaakt door paypal. Dit werkt al vele jaren perfect.
Google stapte over van Google Sites naar 'New Google-sites'. Toen mijn site werd geconverteerd naar het nieuwe systeem, was de betaalpagina volledig verpest.
Het nieuwe systeem is extreem rigide en geeft de gebruiker geen vrijheid om zich in het algemeen aan te passen, en vooral om in te grijpen op html-niveau. Ik kan dus geen paybuttons invoeren via html.

Ik kan mijn oude PayPal-gadgets/knoppen/html niet kopiëren naar het nieuwe systeem

Daarom heb ik een aparte website gemaakt met de betaalpagina in het oude systeem en koppel ik de niet-functionele betaalpagina in het nieuwe systeem aan die pagina in het oude systeem.
Onlangs waarschuwde Google dat ze in september alle pagina's zullen verwijderen die in het oude systeem zijn gemaakt !!!

Daarom mijn vraag: hoe kan ik mijn pagina https://sites.google.com/site/startpagetheo/ overzetten,kopiëren,converteren naar het nieuwe google-systeem?
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen