1. exHCClid
  2. Overige programmatuur en andere zaken
  3. vrijdag 31 oktober 2014
Goede middag Hcc-er,
Bij het uitkomen van PC-active van nov. heb ik gebruik gemaakt van de gratis aanbieding 1 jaar gratis G data antivirus, dit heb ik gedownload, maar rechtsboven in het scherm kwam te staan verouderde virushandtekening en laatste update 1-9-2014, dit stond allebei in het rood.
heb het gevraagd aan de winkel waar ik mijn laptop heb gekocht en die zei mij dat ik een wachtwoord en gebruikersnaam nodig had om te updaten.
Heb alles geprobeerd om dat te bewerkstelligen maar zonder registratienummer kom ik niet verder, dus dan maar verwijderd en opnieuw geinstaleerd, het gaat goed totdat ik naam en adres en daarna als laatste 2 x mijn email gaat het fout, dan krijg ik een klein scherm met het opschrift : de activering is mislukt, fout bij de gegevensoverdracht, daarna zou ik op ok moeten drukken maar er komt geen beweging meer in dus sluit ik de computer af en start opnieuw op en tot 2 x toe opnieuw geprobeerd, en elke keer op het zelfde punt gaat het fout.
Ra ra wat gaat er fout, is er misschien iemand die een gepensioneerd leek eenvoudig uit kan leggen wat er aan de hand is en hoe ik dat inorde kan maken, bijvoorbaat hartelijk dank
Groeten Henk
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Goedenavond G Data installateurs,

Wat dhr Heris heeft beschreven is exact wat bij mij gebeurt:Activering mislukt, knop OK doet niks. opnieuw downloaden geprobeerd, ook hierbij gebeurde er niks. Jammer, ik overweeg een ander pakket te installeren.

Vriendelijke groeten, Dirk
  1. meer dan een maand geleden
  2. Overige programmatuur en andere zaken
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
exHCClid
Je antwoord
Upload bestanden of afbeeldingen voor deze discussie door op de uploadknop hieronder te klikken. Ondersteund formaten: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
• Invoeren • Verwijder Upload bestanden (maximum bestandsgrootte: 2 MB)
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen