1. exHCClid
  2. Overige programmatuur en andere zaken
  3. dinsdag 23 februari 2010
We hebben een Epson Stylus SX105 printer en willen graag alleen maar met zwart printen. Hoop dat iemand ook een Epson printer heeft en ons kan vertellen hoe we dat moeten instellen. De kleuren inktpatronen zijn leeg en nu werkt de printer niet meer, ondanks dat het zwarte nog vol zit. We hebben geen zin om dure kleuren cartridges te kopen omdat we ze niet gebruiken. In onze vorige HP printer konden we wel instellen alleen met zwart printen.
Vr.groet,
Reacties (1)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Ik heb lang geleden ook eens een Epsonprinter gehad. In de bijgeleverde software kon je instellen dat hij alleen met zwart moet afdrukken. Even zoeken dus, maar het slechte nieuws is dat dit jullie probleem niet zal oplossen: net als bij mijn oude printer houdt deze ermee op als één van de cartidges leeg is. Daar is helaas niets aan te doen.

Epson vertelt dat op zijn site voor jullie type printer hier: http://support.epson-europe.com/onlineguides/nl/sx100series/html/ink_2.htm (Laatste regel)

Op zeer goedkope printers, zoals deze, wordt natuurlijk geen winst meer gemaakt. Die komt uit de verkoop van de inkt. Als jullie echt alleen in zwart willen printen kunnen jullie beter eens kijken naar een zwart/wit laserprinter. Die zijn ook al heel goedkoop geworden en de prijs per pagina zal meestal veel lager zijn.
  1. meer dan een maand geleden
  2. Overige programmatuur en andere zaken
  3. # 1
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
exHCClid
Je antwoord
Upload bestanden of afbeeldingen voor deze discussie door op de uploadknop hieronder te klikken. Ondersteund formaten: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
• Invoeren • Verwijder Upload bestanden (maximum bestandsgrootte: 2 MB)
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen