1. Andre67
  2. OSx
  3. maandag 07 december 2020
hallo,

ik gebruik de sleutelhanger van Apple voor wachtwoordenbeheer en laat de sleutelhanger ook zelf de wachtwoorden genereren. Alleen komt het af en toe voor dat een website dit wachtwoord niet accepteert omdat het te lang is of dat er bijvoorbeeld geen leestekens gebruikt mogen worden (hoewel dat laatste ook meer zegt over de betreffende website...)

Mijn vraag is of het mogelijk is om de door sleutelhanger gegenereerde paswoorden aan te passen door ergens het max. aantal karakters aan te passen?
Reacties (2)
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Ga naar de plaats waar de wachtwoorden opgeslagen zijn en verander handmatig het betreffende wachtwoord
  1. meer dan een maand geleden
  2. OSx
  3. # 1
Geaccepteerd antwoord In Afwachting Moderatie
Dank voor uw reactie.
Mijn probleem is dat je het paswoord zou moeten kunnen aanpassen VOORDAT het in de sleutelhanger komt. Het paswoord komt immers pas in de sleutelhanger NADAT de website het paswoord heeft geaccepteerd.
Voorbeeld: een website accepteert slechts 12 karakters, terwijl de paswoordgenerator paswoorden met meer karakters maakt. Je kunt dit dan niet op de website aanpassen, omdat dan direct het hele paswoord verdwijnt.
Wat ik zoek is een methode om (tijdelijk) de sleutelhanger dusdanig te programmeren dat hij minder karakters dan standaard aanmaakt.

Laat duidelijke zijn of je dit moet willen in het kader van veiligheid, maar ben toch benieuwd of dit kan met de Apple sleutelhanger.
  1. meer dan een maand geleden
  2. OSx
  3. # 2
  • Pagina :
  • 1


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer als een van de eersten op dit bericht!
Nog geen HCC-gebruikersaccount aangemaakt? Klik dan hier.

Inloggen