HCC!apeldoorn omvat gebieden rondom Apeldoorn, Arnhem en Deventer. Door HCC!apeldoorn worden jaarlijks circa 150 activiteiten georganiseerd op de locaties in Apeldoorn, Colmschate (Gemeente Deventer), Vaassen en Zevenaar. In deze regio zijn ook activiteiten van de SeniorenAcademie in Apeldoorn, Colmschate, Dieren, Ede, Eefde en Zelhem.

Iedere week is er een presentatie, workshop of cursus. Kijk in de agenda voor onderwerpen, locaties en tijden. Er staan altijd vrijwilligers klaar om mensen te helpen bij digitale problemen en vragen.  

Wat wij bieden
We hebben specialisten voor Foto- en Videobewerking, Linux, Open Office, Android, hard- en software, website maken en borduren met behulp van de computer. Tevens is er bij elke bijeenkomst een leestafel aanwezig.

Apeldoorn

In Apeldoorn zijn drie locaties, te weten dokZuid, CODA-fablab en de Energiefabriek. Op de locatie dokZuid zijn zowel op maandagmiddag als op donderdagavond inloopbijeenkomsten en worden ook bijeenkomsten van HCC!seniorenacademie georganiseerd. In de Energiefabriek vinden onder meer bijeenkomstn van de werkgroep 3D-printen plaats. Voor alle informatie over de locaties en de bijeenkomsten kijk je op apeldoorn.hcc.nl

Deventer

De bijeenkomsten in Deventer zijn met ingang van 28 september niet meer in de Lindeboom in Schalkhaar, maar in Colmschate, gemeente Deventer (Gemeenschapshuis de Kuip, Bloemendalsweg 1B, 7429 AL Colmschate). Op elke tweede en vierde woensdag van de maand zijn er inloopbijeenkomsten voor iedereen die digitale hulp nodig heeft, interesse heeft in fotobewerking, het bouwen van een website of gewoon gezellig langs wil komen. Op deze locatie zijn ook activiteiten van de SeniorenAcademie.

Dieren

Op de locatie MFC de Oase in Dieren vind je naast HCC!apeldoorn ook bijeenkomsten van HCC!seniorenacademie.

Ede

In Ede kun je terecht op twee locaties van HCC!apeldoorn. Op de locatie Cultura en de locatie het Kernhuis zijn bijeenkomsten van de SeniorenAcademie.

Eefde

Elke 2e Dinsdag van de maand van 10:00 tot 12:00 uur wordt op de locatie 'Het Hart Eefde'een SeniorenAcademie-bijeenkomst georganiseerd door Bertus Postema, bekend van tv!

Vaassen

In Vaassen (locatie Jasmijnstraat 36, 8171 AP Vaassen) is er elke eerste zaterdag van de maand een bijeenkomst met name voor die mensen die computerhulp kunnen gebruiken. Maar natuurlijk is het er ook gewoon gezellig.

Zelhem

Elke 2e woensdag van de maand van 10:00 - 12:00 uur geeft HCC!seniorenacademie acte de presence in de Oranjehof.

Zevenaar

Elke tweede donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur is er 'computeravond' in Zevenaar aan de dr. Honigstraat 3.

 

 

Kijk voor meer informatie op onze website: https://apeldoorn.hcc.nl